ESPREE

Een uitgebreide verzorgingslijn op basis van Aloë Vera in combinatie met natuurlijke oliën, bloemen- en plantenextracten, vitamines en organische grondstoffen. De producten van ESPREE zijn vrij van agressieve chemicaliën en onnodige bestanddelen, veilig in gebruik en dierproefvrij. De shampoos van ESPREE zijn zeer zuinig in gebruik en ook zeer goed in te zetten in de trimsalon!

€ 12,50

  • Beperkt beschikbaar
  • Afhalen op afspraak.

Vetramil Honing producten.

Ondersteunt de natuurlijke weerstand van de huid

Vetramil is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Wageningen. De producten uit de Vetramil-lijn bevatten een hoog percentage zuivere Medical grade honing. Deze heeft een hoog enzymgehalte en een lage pH. Ze ondersteunen de conditie en de natuurlijke weerstand van de huid. Aan enkele producten is cardiospermum toegevoegd. Dit heeft een rustgevende werking op de huid. 

€ 14,95

  • 0,12 kg
  • Afhalen op afspraak.

Officinalis Shampoo

De OFFICINALIS verzorgingsproducten zijn vrij van synthetische parfums of kunstmatige kleuren.In Val Liona in Italië, waar de OFFICINALIS boerderij ligt zijn er twee riviertjes: de Liona en Leonzella en een eigen bron die zorgt voor de basis van de producten: het zuivere Officinalis (bron-)water dat al gebruikt wordt sinds 1928!

€ 15,00

  • Beperkt beschikbaar
  • Afhalen op afspraak.

PUUR

PUUR Bewust gezond voor dieren

De PUUR Serie is een complete serie producten voor hond, kat, paard en pony. De PUUR Serie is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Alle producten worden gemaakt volgens de richtlijnen van het GMP keurmerk en zijn ontwikkeld voor de spijsverteringbewegingsstelselluchtwegenhuid en vachtvoortplanting en gedrag

Voor uitgebreide informatie over de producten: www.nmlhealth.nl

 

€ 10,95

  • Afhalen op afspraak.